Kinkepakk Moodsale Maakale

20.00

Ainult 2 laos

Kirjeldus

Piesta Vürtsikas õunajook, õunastroop ja Suckõrs jõulukrooni valmistamise komplekt

Tegelastele, kes igal hetkel linnast minema põrutavad.  Nad pole sugugi mõned kartulikoorevärvi tüübid, vaid moekad ja ettevõtlikud, lihtsalt armastavad puhast õhku ja iseolemist. Traditsioonilisele maaelule meeldib neile samuti väike vint või vimka juurde keerata. No umbes nagu stroop, et kodustame laiast maailmast ühe uue tegelase, kes maitseb päris põnevalt. Nad on inimesed, kellele meedib asju ise teha. Näiteks rookroonidest inspireeritud jõulukaunistusi. Suckkõrs komplektis on sees traditsioonid ja kodumaine loodus- pillirookõrred. Meisterdamise ajal pannakse mängima mahe muusika ja rüübatakse kõrvale hõrgult lõhnavat vürtsikat õunajooki.

Piesta õunastroop

Piesta õunastroop on põnev maius ja mitmekülgselt kasutatav maitseaine. Sõna “stroop” on laenatud hollandi keelest, kuna retsept jõudis Piesta Kuusikaru tallu Hollandi kaudu. Hollandlased armastavad stroopi eelkõige pannkookidega.

Tänu Eesti õuna imeheale magushapule maitsekooslusele sobib stroop hämmastaval kombel aga nii liha kui kala, nii juustu kui jäätise juurde.

Toiduvalmistamisel sobib stroopi kasutada salatikastmetes, marinaadides ja glasuurimiseks. Suurepärane kombinatsioon sünnib lisaks pannkookidele ka vahvlite ja vaniljejäätisega. Eriti mõnus on stroop valgete juustude lisandina, sealhulgas kõigi Eesti talumeiereide grillijuustudega.

Piesta õunastroop koosneb kahest koostisainest – põhiosas õunamahl, millele karamellise nüansi andmiseks lisame pisut rafineerimata suhkrut.

Kogus: 150 g

Koostisosad: õunamahl, rafineerimata suhkur.

Säilitamine: pärast avamist hoida külmkapis

Piesta Vürtsikas õunajook

Piesta vürtsikas õunajook – „Parim Jook 2018“ Eesti talutoidu konkursil

Vürtsikas õunajook on mõeldud soojalt joomiseks, pakkudes vaheldust traditsioonilisele punasele glögile – sügistalviste jahedate ilmadega tõeliselt suurepärane soojendaja ning pühade ajal asendamatu jõulumeeleolu looja.

Koostis: Vürtsikas õunajook koosneb peamiselt õunamahlast, millele on lisatud pisut vett ja rafineerimata roosuhkrut ning mõnus peotäis soojendavaid vürtse: ingver, kaneel, kardemon, nelk.

Meie soovitame vürtsikat õunajooki 55-60C kuumutada ning vastavalt oma maitsele, tujule ja seltskonnale kas lahjendada veega või kangestada alkoholiga. Kes aga sooja ei otsi, võib vürtsikat õunajooki juua külmana ja/või kasutada seda erinevate segujookide valmistamisel.

Säilitamine: pärast avamist hoida külmkapis

Suckõrs Pilliroost jõulukrooni meisterdamise komplekt

12-st väikesest pillirookõrrest, nöörist ja kaunistustest koosnevast komplektist saab hõlpsasti valmistada jõulukrooni kuuse otsa riputamiseks.

Jõulukrooni valmistamine sobib alates 5. eluaastast ja ülemist vanusepiiri ei ole.

Komplekti kuuluvad pilliroost kõrred on Suckõrsi joogikõrte valmistamisel tekkinud tootmisjäägid.

Suckõrs on Saaremaa pilliroost käsitsi valmistatud joogikõrs. Tuul, meri ja päike tekitavad kõrtele unikaalse mustri, tehes igaühe neist ainulaadseks. Suckõrs on võitnud ka Eesti Elumuutva Disaini auhinna Bruno.

 

Tootja: Suckõrs/GReat OÜ