Kinkepakk Moodsale Maakale

19.50
+ pandipakend 0.10

Kirjeldus

Piesta  – õunamahl, õunasiirup, mustsõstramoos ja stroop

Tegelastele, kes igal hetkel linnast minema põrutavad.  Nad pole sugugi mõned kartulikoorevärvi tüübid, vaid moekad ja ettevõtlikud, lihtsalt armastavad puhast õhku ja iseolemist. Traditsioonilisele maaelule meeldib neile samuti väike vint või vimka juurde keerata. No umbes nagu stroop, et kodustame laiast maailmast ühe uue tegelase, kes maitseb päris põnevalt. Ja mustsõstramoosist on saanud šarmantne staar. Mõistagi ka lummava kiiksuga.

Piesta õunamahl 700 ml

Piesta õunamahl on pressitud erinevate Eesti õunasortide segust Piesta Kuusikaru talus Vändra metsas Pärnumaal. Piesta õunamahl ei sisalda suhkrut ega mingeid muid lisaaineid – ainus koostisaine on värsketest õuntest pressitud täismahl. Mahla ei ole filtreeritud ega selitatud, küll aga pastöriseeritud, et avamata pudel säiliks toatemperatuuril. Hea disainiga 70cl pudel sobib hästi ka külakostiks või kingituseks.

Koostisosad: 100% õunamahl

Säilitamine: pärast avamist hoida külmkapis

Piesta õunasiirup õrna mündiga

Piesta õunasiirup õrna mündiga on kokteilisiirup, mis sobib erinevate segujookide valmistamiseks, alates maitseveest ja kodusest limonaadist ning lõpetades näiteks õuna-mojitoga.

Kogus: 200 ml

Koostisosad: õunamahl, rafineerimata roosuhkur, õunaäädikas, münt

Säilitamine: pärast avamist hoida külmkapis

Piesta õunastroop

Piesta õunastroop on põnev maius ja mitmekülgselt kasutatav maitseaine. Sõna “stroop” on laenatud hollandi keelest, kuna retsept jõudis Piesta Kuusikaru tallu Hollandi kaudu. Hollandlased armastavad stroopi eelkõige pannkookidega.

Tänu Eesti õuna imeheale magushapule maitsekooslusele sobib stroop hämmastaval kombel aga nii liha kui kala, nii juustu kui jäätise juurde.

Toiduvalmistamisel sobib stroopi kasutada salatikastmetes, marinaadides ja glasuurimiseks. Suurepärane kombinatsioon sünnib lisaks pannkookidele ka vahvlite ja vaniljejäätisega. Eriti mõnus on stroop valgete juustude lisandina, sealhulgas kõigi Eesti talumeiereide grillijuustudega.

Piesta õunastroop koosneb kahest koostisainest – põhiosas õunamahl, millele karamellise nüansi andmiseks lisame pisut rafineerimata suhkrut.

Kogus: 150 g

Koostisosad: õunamahl, rafineerimata suhkur.

Säilitamine: pärast avamist hoida külmkapis

Piesta mustasõstramoos

Mustasõstramoos sobib juustumoosiks ja röstsaiale, samuti liharoogadega.

Kogus: 130 g

Koostisosadmahe must sõstar, mahesuhkur, mahelavendel, maheviin

 

Säilitamine: pärast avamist hoida külmkapis

 

Tootja: Piesta Kuusikaru

1